top of page
Vyhledat
  • pytlikovakaterina

Kdo jsem a co o mně potřebujete vědět?

Aktualizováno: 17. 5. 2021

Kdo jsem?


Jmenuji se Katka a snad odjakživa jsem toužila stát se spisovatelkou, tedy pokud pomineme povolání jako princezna, nebo archeoložka. :-) Práce spisovatele je však v mnoha směrech nelehká a prosadit se je ještě těžší, proto jsem dlouhou dobu psala takzvaně do šuplíku. Ještě předtím, než sestra koupila domů první počítač (takový ten s tou bednou vzadu), jsem všechno mastila ručně. Ještě dnes když probírám staré krabice nacházím stohy papírů s básničkami a povídkami, které mi dnes přijdou vtipné. Myslím především styl, jakým byly napsané, použitá slova, která bych už dnes rozhodně nevolila a podobně. Člověk se prostě ke kvalitním textům musí propsat a něco si odžít.


Mé propisování začalo na střední škole, kdy jsem se účastnila projektu "Studenti čtou a píší noviny," kde mi vyšlo několik článků. Básnička do maturitního plesáčku a nějaké ty verše na školní nástěnku a už jsem měla pocit, že mi patří svět. I proto jsem se po střední škole rozhodla věnovat studiu komunikace, marketingu a žurnalistiky.

Po škole jsem vystřídala několik zaměstnání, kde jsem mohla svou textovou kreativitu alespoň částečně rozvíjet. Zkušenosti jsem nasbírala i v zahraničí, kde jsem žila 4 roky a měla čas věnovat se více reklamě na sociálních sítích. Po návratu do Čech přišla nabídka spolupráce - má první práce jako samostatné copywriterky a na to se nabalovaly další a další zakázky. Proto jsem se rozhodla své služby nabízet dál. Takže pokud potřebujete články na blog, texty na web, nebo jen aktuality, jsem tu a udělám maximum.



77 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page